då var man själv

Då har Jesper åkt då till thailand i två veckor han åkte 16.45 en känns det jätte tufft att vara utan honom nästan olidligt har inget att göra läst bloggar aftonbladet hur många ggr som helst och expressen.
Tittar på anna anka nu inte för ja gillar det något vidare.

Snart Coyote Ugly ska se på den och sen krypa i kojs!
Jag ska nog träffa emma på stan innan jobbet imorgon något bra iaf!

40min

40 minuter kvar så var halva jobb veckan klar känns tufft kämpa kämpa och försök håll ut trots allt!

Idag fick ja reda på att jag ska in till sjukan och bli sövd och grejs så ska dom få titta igenom mina sjukdomar osv och se om dom kan göra något åt det förmodligen kommer det att bli riktigt smärtsammt men vi får se när det blir hon skulle skicka remiss idag och sen är det ju jul också så jag antar att det kan ta ett tag innan dess. Men sammtidigt så vill jag att det ska bli så fort som möjligt så jag slipper oroa mig iaf.


Energi = noll

Tuff dag mhm det tycker jag var uppe tidigt vid sju för jag hade doktortid klocan nio och jag ville inte stressa.
Var tvungen att släpa mig upp ur sängen för att komma upp har verkligen noll med energi inte undra på eftersom jag inte kan äta av halsontet iof. Men idag har jag lyckas fått i mig en apelsin iaf men endå man är ju helt död.
Jag är på jobbet trots allt idag har inte råd att vara hemma,särsklit inte med tanke på att det ser ut som att företaget kan gå i konkurs så gäller att samla ihopp alla pengar man kan få tills dess, om det sker...

Får bli ett kort inlägg så får det bli mera sen när ja lyckas svälja ner maten så ja har lite energi i kroppen.

RSS 2.0