Förändring

Nu är det riktigt segt på jobbet, ni vet en sån där dag när allting bara är grått, oavsett vad det handlar om hur kläderna ska se ut, vilken frisyr man ska ha, hur frukosten smakar hur vädret är , för att samanfatta man vill vara någon helt annan stanns bara.
Men imorgon blir en spännande dag jag får längta tills dess för jag ska till frisören : Klippa mig och färga håret jag längtar hoppas det blir bra jag är lite nervös :)

När jag kommer hem så ska jag nog se en annan del av köping jag missade ju det igår eftersom vi var på bio igår J och jag.
Och så äta något jag försöker vänja magen med mindre portioner det är ganska jobbigt men tillslut lär ju magen vänja sig J ska köpa massa apelsiner till mig det kanske hjälper till.

Jag glömmde mitt bankkort i hans plånbok igår så han får göra massor av ärenden kraken men han är ju underbar som ställer upp :)
Så ska försöka vara den perfekta flickvännen ikväll fast hur ska man vara då?


Vaxning?

kom förresten på en rolig sak vaknar av att jesper glider sinna ben mot minna frågade honom varför och det skulel jag kanske inte ha gjort för han använde min stubb på benen som något att klia sig emot hmm funderar på att porva på en vaxning på något bra ställe men har hört att det växer ut jätte snabbt endå, någon som har erfarenhet?


På jobbet igen

Helgen kan sammanfattas med en fläskläpp, bio, käka på restaurang, promenad med hund och ensamtid i fredags kväll .

Jag skulle låna Jespers telefon så bad honom kasta den till mig var bara det att den hamnade rakt på min mun, todde minst att jag hade tappat alla minna framm tänder var ganska panikslagen särskilt när jag såg blodet utan att överdriva forsa. Men tänderna är kvar och svullnaden har lagt sig så nu rä det bara ett stort jack kvar som inte direkt gör det finaste intryck på läpparna.

Men gick iaf ut och gick med jespers brorsas hund medans jesper var på gymmet sen vart det att ta det lungt hela dagen käka på max och sen på söndagskvällen lite finare mat på njuta och efter det bio Sherlock Holmes.
J och jag fick en skratt attack innan när det var reklam så kunde inte titta på honom under hela filmen för då började jag bara skratta.

I Lördags var J snäll och tittade på melodifestivalen med mig vart en hel del vinpimplande oxå :)
Så köpte jag en cykel som vi åkte till mamma och pappa och skruvade ihopp och käkade hos dom oxå på dagen :)

Fredag så ville J ut men jag var inte alls på humör så för mig vart det en skön hemma kväll med bad film och lugn och ro skönt med ensamtid ibland även fast jag älskar att vara med J.

Nu försker jag få tag på Zandra vilket verkar vara nästintill omöjligt...
Denna dag är verkligen tråkig och grå!!


Fredag :)

Äntligen fredag men jag slutar inte jobba förnst klockan 19 verkligen lång tid kvar.
Idag har jag vart duktig på jobbet och gjort kanon resultat :)

Måste ju ta igen vad som har hännt sen vi hördes sist igår morse vart det att gå upp tidigt för som ni såg i förra inlägget göra ett besök på gyn.
Efter typ 10min med världens smärta så var jag därifrån iaf inget drömmställe att vara på direkt!
Gick hem och fixade iordning mig stressade för att hinna upp på stan där jag shoppade lite kläder osv det vart en vit tunikaskojorta, en blus på hm, ett armband
lösnaglar fransk manikyr nagelack och en jätte fin ram men när jag kom hem så var det fel ram i kartongen lite kosntigt eftersom jag frågade personalen så att det skulle vara rätt.
Det var torsdagen det

Fredagskväll vet inte vad som händer antingen så var det något band som spelade som vi ev ska kika på eller oxå dricka lite hos Jespers brorsa kanske bowla ev vi får se vart kvällen landar en så länge är det bara att ägna sig åt jobbet nöjen får vänta tills efter 19, blä på det!


jobbet

Några timmar kvar att hålla ut på jobbet nu börjar det verkligen bli seeegt!
Lyssnar på en gammal godning låten Wildfire med

Michael Murphy, som den unga hästälskaren man en gång varit så är den låten ett måste.
Det goda humöret som jag hade har övergått till en längtan att komma hem och trötthet mest, snälla tiden gå snabbt!

stressad

Jesper slutar när jag börjar hela veckan typiskt jag vill ju hinna vara med honom.
Idag så ska han iaf tvätta så jag tänkte hinna med att sortera all tvätt och så måste jag diska oxå.
Fixa iordning mig för jobbet ska oxå hinnas med.
Så har vi dagens stora problem lingonveckan har landat och imorgon ska jag till gynn ehm ingen drömm situation direkt som jag har satt mig i!

Jag har världens klädångest allt bra är i alla ikea säckar fulla med smutstvätt suck dags för jobbet så är vell bara att ta första bästa.  Vart att lägga mera tid på lgh en mig själv idag.

Världens snöstorm ute förresten :)


Skummbad och vin

Nu vill jag hem och äta, hjärtat har fixat mat tills jag kommer hem :) sen blir det nog skummbad, bra musik och ett glas vin känner att jag behöver lite vardagslyx en tråkig tisdag som denna lite motivation för att orka med resten av veckan :)
Så hoppas man är på bra humör när man kommer hem iaf ska försöka hålla ut ett tag till på jobbet först iaf innan jag får gå hem.
Blir så trött på amatörer på jobbet som tror dom kan allt men egentligen vet dom absolut ingenting alls och självklart ska man envisas.
Herregud att folk inte bara kan erkänna jag kan inte det här så bra men skulle uppskatta lite hjälp istället allt skulle gå så himla mkt bättre!

Imorgon så ska jag förhoppningsvis ta lite sovmorgon så ska nog vara uppe länge ikväll hade jag tänkt men Jesper ska gå och lägga sig tidigt så blir nog att
läsa en bok i sängen och ha någon som håller om en under tiden.


*

Så nu är jag tillbaka på jobbet och allt är som vanligt samma gammla vardag.
Jag funderar på att börja plugga upp betyg men allt med komvux är så himmla krångligt en himmla massa papper som ska skrivas osv och möte med massa personer som aldrig har tid. Men ska försöka ta tag i det där nästa vecka iaf, så för hoppningsvis så blir jag en plugghäst inom en inte allt för lång framtid. :)

Jag längtar tillbaka till helgen var en bra helg:
På fredagen var Jesper hans kompisar och jag ute kul att dricka lite drinkar och black tower bag in box mums! :)
På lördagen så tittade vi på tapeter vi hoppas på att få våran lgh renoverad det vi vet ska renoveras en är badrumm och kök men vi ska försöka få nya tapeter i vardagsrummet oxå. Sen eftersom det blir hyreshöjning så tänkte jag iaf fråga (drömma kan man ju) om dom kan slipa vårat härliga trägolv som går genom hall vardagsrumm och sovrum. I så fall så har vi verkligen en drömm lägenhet sen :)

Men nu gled jag ut från ämnet först alltså tapet tittande och sen gick vi på hindermässan (marknad) vart att köpa strumpor och kryddor.
Vi gick även på stan så jag shoppade lite ansiktsprodukter,foundation och en t-shirt.
Fast Jespers strumpor var helt värdelösa så fort han går runnt hemma så luddar dom massa vitt över hela golvet så blir nog att dammsuga ungefär 10 ggr om dagen om han hade tänkt använda dom. Så käkade vi på stan oxå baguett det var mums :)
På kvällen var det robinsson final fel person vann förstås och bara myskväll både var jätte trötta så gick och la oss tidigt.

Söndagen så spenderades hela dagen i badhuset förutom en snabb tur till biltema som måste vara affären med sämst service i landet.
Jag älskar att bada det är himla kul om det inte vore för alla människor som är ivägen så man halft drunknar och en livsfalrig vattenruchekana.
Fast mysigt och underbar dag vart att käka hambörjare och pommes plus att jag har käkat godis ajjabajja!

Ser ut som de blir hambörjare idag oxå fast då får det inte bli pommes någon måtta får det vara dom kanske tom har sallad tom så jag kan äta det istället :)
Jobbarkompisarna skulle käka pizza men så långt kan jag nog tyvärr inte sträcka mig måsta tänka lite på vikten som sagt.
Önskar man hade massa tid över så man hann träna men när jag slutar jobba så har ju alla träningslokaler stängt.

Jisses folk måste ha vaknat på fel sida idag förresten.

Och här kommer ett löfte från mig till er mera bilder!


tänkte bara säga at jag lever

Har inte haft så mkt tid för dig bloggen men hoppas att få lite tid över.
Annars är allt precis som vanligt försöker gå ner i vikt funderar på om håret ska vaa blont eller brunt.
Är lite stressad nu men vi får höras längre framm!
Men hopp finns iaf för nya inlägg.

RSS 2.0