Plus Size Modeller

jag harsjuk tittat lite på de här med plus size modeller många har bloggat om det står mkt om det på internet osv. det jag har kommit framm till är att att en normal viktig människa enligt BMI metoden är tydligen en plus size modell. Visst det är ju jätte bra att dom har börjat skapa mode till "normal vikt" oxå men herregud är inte det att trycka ner folk ännu mer jag menar sen när är storlek 38 en plus size storlek!?
Ska man lägga tid och pengar på det här med plus size modeller så kan man vell faktist ha plus size oxå eller är jag ensam om att tycka det här?

Gå upp tidigt hela veckan

Jag var ute och red imorse igen vart tidig morgon gick upp innan klockan 8a..

Trillo försökte testa lite vägrade att gå frammåt och försökte att äta massa gräs fast han hadde bettet i munnen som är ajja bajja!

Men efter en liten tillsägelse så var det inga problem jag gjorde lite balansövningar och travade vart ca 40 min jag vart helt svettig
kondisen är verkligen inte på topp så att trava är verkligen ett stort måste för att komma i form så småningom.
Jag skulle vilja prova hoppa några små hinder oxå det vore verkligen kul men det får bli lite längre framm i tiden så mitt knä hinner läka lite :(


Det ringde en idag och undra om jag ville ta hand om den personens hästar. Jag vet inte om det var en man eller kvinna rösten var jätte konstigt
måste ha vart någon busringning eller något borde ha spelat in var så himla roligt! :P
Men jag har ju Trillo så det kommer jag naturligtvis inte att göra.

Nu sitter jag iaf här på jobbet helt orkeslös verkligen orkar knappt lyfta på min egen hand och ennu mindre trycka på tagenterna.
Hungrig är jag oxå och det är jätte långt tills lunch jag försökte få en sockerkick av äpple men det lyckades inte!
Jag känner på mig att den här daen kommer att bli super lång och jobbig!
Dessutom är jag sjukt ledsen över det här med
patrick swayze jag beundrade honom så mkt och har gjort sen jag såg filmen förstta gången när jag var tolv eller så och efter det så har jag fastnat har sett den varje dag i flera år säkert och nu 9 år senare har jag fortfarande inte tröttnat på filmen det är en riktig klassiker verkligen en film som alla verkligen måste se för den har betytt så himla mycket för mig .


Migrän

Jag sitter på jobbet tar lite senare lunch jag hade ett samtal som drog ut lite på tiden.
Imorse vaknade jag vid halv sju skulle ha ställt mobilen på halv åtta men ställde fel och efter det så kunde inte jag somna om. Så vart åka till stallet och ta en härlig ridtur det var jätte varmt ute och Trillo var jätte snäll absolut inga problem alls imorgon så ska vi öva lite balansövning det ska bli jätte kul :)

Nu har jag hmm fyra timmar kvar att jobba sen får jag äntligen komma hem till min efterlängtade lägenhet och Jesper och ta en lugn kväll fast blir att lägga sig tidigt ikväll emd eftersom jag ska upp. 
Senare i veckan någon gång tänkte jag lägga upp en bild på Trillo och mig =) 
Det är nog bäst att börja jobba nu för min lunch är slut fast jag har migrän så känns inte alls så lockande för tillfället ni vet så där så man mår illa verkligen.

Jag ringde hyresvärlden idag hon hade nog ätit citroner till lunch eller något för hon lät verkligen jätte sur så det ska man nog inte alls hoppas för mycket på antar jag! 


Jag har ingen bild på Trillo på den här datorn (är ju på jobbet) men lägger ut en bild på en annan ponny
söt


förlåt

Jag har vart super dålig på att uppdaterat i helgen!
Jesper har vart sjuk hela helgen stackars älsklings så jag har vart en duktig flickvän och tagit hand om honom fast ska jag vara ärlig så tycker jag om att han har vart sjuk finns så himla mycket tid för att gosa frammför tv´n och bara vara med varandra då :)
Idag har lägenheten stor städas i varenda vrå som finns och så har jag tvättat 6 stycken maskiner med tvätt handlat 6 påsar med mat och diskat 4 maskiner med disk. Och förstås vart inne och tittat på lägenet minst tio gånger utan att hittat någon..Gjort hårinpackning och peelat hela kroppen :)
Till kvällsmat vart det pannkakor med varm hjortronsylt och grädde gissa hur underbart gott det var!


Min älskade mamma och pappa har vart här ett tag oxå och fikat på tal om det så måste jag baka kakor snart det är kul och så himla roligt att bjuda på när man får fika gäster :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktist alla filmer känns tråkiga det är ju någon ny serie men den där per morberg är ju med och han får jag obehagliga rysningar av att titta på jag vet faktst inte vad det är ja stör mig på hos den människan jag kan inte hjälpa det jag tycker bara inte om att se honom så den serien är inget alternativ över huvudtaget för mig.

Jag får leta framm något på den där sidan där man kan se massa filmer utan att ladda ner dom fast snart är det sovdags för mig jesper har äntligen slutat hostat och nysigt hela nätterna så då kanske ja slipper vakna av varenda host och nys och för första gången sen i onsdags kan sova mer en 4 timmar inatt.
Måste lägge mig tidigt ikväll för jag ska upp super tidigt och rida imorgon fast mig gör det inte d eär bara lite jobbigt när man vaknar precis men sen kommer man ju på att man ska till stallet och då blir man super pigg och glad jag älskar verkligen att börja dagen med mys och en härlig ridtur det är verkligen så jag ser fram emot veckan för jag vet att jag kommer få ägna varje morgon med jusst det.

Sen är det sista veckan i tävlingen giganternas så nu ska det jobbas på som bara den så vinner tävlingen den här veckan!




FREDAG!!!

Godmorgon!
Vill ni veta nå undervart snart är det helg!
eller 8 timmars jobbande kvar att "se framm emot"  men sen iaf ;)
Jag är jätte trött Jesper är sjuk så han har legat och hostat och nysit och vännt på sig hela tiden och jag är så himla lätt väckt så då kan inte jag heller sova utan jag vaknar varje gång han nyser..
Han har ingen feber iaf så jag hoppas det inte är svinis för är det de ligger jag nog risigt till!
Jag har nog aldrig varit uppe så här mycket tidigare en jag behöver en fredag!

Jag måste sluta skriva ville bara att ni skulle veta att jag lever måste fixa iordning mig och sen cykla till jobbet och som vanligt bli super irriterande på alla andra cyklister ja mena som igår vem fan bormsar i en nerförbacke jag var tvungen att slänga mig på bromsen som förövrigt estortsett inte funkar alls för att inte köra över gubben och sen cyklade han as sakta upp för uppförbacken och finns det något jobbigare en att cykla riktigt sakta upp för en backe så man verkligen känner hur jobbigt det är nej fy dom borde ha en cykelväg för dom söliga såskopparna och en väg för dom som har brottom och verkligen måste åka någon stanns!

Idag ska jag ha mysiga kläder för på fredagar på jobbet tycker jag att man kan få ha det och inte behöva se perfekt ut! Iof skulle någon hög chef eller vad de var va där idag så får vell försöka börja fixa iordning mig så ja ser lite halv normal ut iaf...
vi hörs senare idag
!

gillar!

äntligen någon äkta med förmågan men jag förstår dom förstås http://www.youtube.com/watch?v=V0pDhqtKA0Q
hoppas vi får se mer av  henne i framtiden!

3stycken

God morgon!
Vilken bra dag as fint väder man blir glad av att titta ut verkligen :)
Jag sitter och äter frukost världens goaste mackor som är mjölkfria Fazer hällakullor äntligen har jag hittat någon frukost jag tycker om jag som har letat så det är nästan så man kan äta dom som godis! :)
Till det God morgon apelsinjuice (godmorgon är det enda märket jag dricker på juice)
Lite lätt youghurt och till efterätt honungsmelon nu vet ni vad som finns i min mage om ni skulle få för er att undra över det hela :P
Typiskt jag spillde youghurt över hela mig tur att jag lånade jespers mjukisbyxor och tshirt innan jag fixar iordning mig så jag inte spillde ner mina egna kläder iaf! :P

Det jag har lite funderingar över idag är siffran 3 med tjejer.
Man känner ju till enda sen man var liten att det inte går att vara tre tjejer för det funkar aldrig ihopp.
Och visst men 21år senare så borde vell det endå ha släppt eller? Men tydligen inte och det tycker jag är så himla löjligt. Bara för två personer har kännt varann länge så kan det vell egentligen inte vara så att dom bara vill vara med varann resten av livet alla vill väll lära känna folk och få nya vänner och inte ignorera den 3e..
Ni förstår säkert vad jag menar och måste hålla med om att det är lite löjligt!

Jag känner mig uttråkad skulle vilja hitta på något nytt men vet inte vad?

Jag är så  himla arg på en person hur kan man ens vara så falsk över huvudtaget!?


Jag saknar dig på jobbet känns as tråkigt alla som jag är med har slutat!

saknar


"fjortis"

Var och provred en ponny idag jag har inte fått svar om hur det blir en hon skulle höra av sig men jag håller verkligen alla  tummar  jag har och hoppas vore så kul att komm aigång igen få motion på ett sätt som faktist är kul och för mig är det ett mirakel att det ens kan ske. Jag hatar att sporta annars!
Så håll tummarna åt mig!

I lördags när jag var på för fest så började vi prata om fjortis stilen.
ni vet rosa : jag älskar rosa!
knuten på huvudet : Finns det något bättre frisyr en att bara samla ihopp håret i en knut och inte behöva göra något som helst åt det!
leggins med tunika: mysiga leggins är ju som mjukisbyxor helt underbart!
Fina stövlar: Finns det något bättre en nya skinnstövlar!

Man kan ju fortsätta hur långt som helst men vart jag vill komma är varför ska man egentligen bry sig om man gillar stilen alla får ju klä sig hur man vill det är vell mera moget att klä sig på ett visst sätt som man tycker är snyggt istället för att inte klä sig på ett visst sätt för man såg en "fjortis" gå förbi i samma kläder fast man egentligen tycker det är snyggt!
Så gillar ni vissa kläder i stilen så gör som jag gör var inte rädd för att klä er på det viset har vart med om så många som skippar det bara för att!


Förresten vet ni vart man kan köpa en fin rödrutig skjorta så snälla säg till!


Dagens bild får gå till Neutrogena visible clear som jag aldrig skulle klara mig utan!



underbart





stan och jobb

God morgon på er!
Idag är jag uppe tidigt kunde inte somna om när Jesper gick så har vart uppe ett bra tag.

Jag har som vanligt lagt ner massa energi på att hitta en lägenhet men det vill säg verkligen inte vet inte varför jag har sån otur jag har lixom bevakat varenda ledig lägenhet i ett halvår nu utan att fått någon och så stora krav har jag faktist inte förutom att det ska vara en tvåa med ballkong snart ger jag upp för det känns som det aldrig kommer hända jag hatar verkligen öbos system har man inga öbo poäng så är man helt körd och dom andra ställerna får aldrig några lediga lägenheter.

Sitter och äter frukost gjorde mannagrynsgröt det var så himla gott men när jag väl har det framför mig så tog mjölken slut när jag gjorde gröten och själva mannagrynsgröten var inte alls så god faktist jag försöker hitta någon frukost som faktist passar mig har provat hur många alternativ som helst men hittar inget som jag tycker så mycket om och eftersom jag försöker att gå ner i vikt vill jag hitta något att äta istället för att hoppa över frukosten för det är tydligen då man går upp i vikt.
Jag har provat havregrynsgröt, vanliga mörka mackor, fil youghust, flingor musli men allt känns så tråkigt ge mig något nyttigt bra alternativ!

Var inne ett varv till och tittade om det hade kommit ut några nya lägenheter men inte tror det börjar bli något slags tvångsbetende det där!

Nu ska jag fixa iordning mig kanske locka håret om jag hittar min locktång om ni är som jag älskar att vara fina i håret men helt värdelösa på att få fina lockar osv så köp obh nordics vågtång den får verkligen alla plus den kan få och är super lätt att använda verkligen  den får alla plus som den kan få.


den här är super!




Nu ska jag dränka mina lägenhets sorger i shopping på stan innan jobbet men har lovat mig själv att bara köpa höstkläder annars kommer jag gå där ifrån med minst fem sommar klänningar.

En av mina söta arbetskamrater Annamaria har inspirerat mig så jag funderar på att skaffa långa fina naglar men
jag ska och rida imorgon förhoppningsvis då kommer jag ha av dom redan då när jag spänner sadeln oxå så jag får vänta med att sätta på dom tills imorgon eftermiddag men ska bli kul att ha fina naglar igen mina är alldeles flisiga och eftersom jag är laktos alergiker så blir dom aldrig riktigt starka och har jämmt massa vita prickar för jag inte dricker mjölk. Men imorgon hoppas jag oxå på att ha super fina iaf :)



måndag

I helgen vart det att i fredags bara vara hemma käkar medecin mot en allergi chock jag fick i veckan så man blir dyng trött av den.

Och på lördagen vart de ut med zandra och sofia på frimis och förfest hos sofia! ^
Tack för en rolig kvällt tjejer haha och en himla massa kort!
Det var en del komplicerade poser haha!

Hoppas på att provrida en häst imrgon men hon verkar inte höra av sig aja är vell bara att vänta och hålla tummarna!








RSS 2.0