Halloj igen

Är det något mer man måste anmäla när man flyttar förutom adressändring  och elen?
Jag har sett på Ps i love you gråtit mig igenom hela filmen den är så himla bra man gråter båda av lycka och sorg riktig snyfttajm här i soffan.
Jag var tvungen att gå efter bilen idag så jag slipper parkeringsböter och självklart får jag massor av feber fast det är en promenad på 3 min och jag hade hur mkt kläder som helst på mig.

Jag är verkligen trött på denna hosta huvuvärk snuva och trötthet!
Imorgon blir det att ringa vårdcentralen så dom får ge mig nån medecin så jag blir frisk för jag är så sjukt uttråkad.

skräckupplevelse ikea

Jag har fortfarande feber undra vad det är jag har ju vart sjuk länge nu och börjar bli riktigt trött på att bara gå hemma! Lägenheten ser ut som hej kom och hjälp mig och igår var jag trots att jag trots feber och allt på ikea börjar ju verkligen dra ihopp sig för flytten nu så hade inget val men det var bland den värsta upplevelsen jag vart med om när man knappt orkar gå så orkar man verkligen inte tänka sig inredning i den ny lgh iaf inte med klart huvud. Så Jesper fick bli ansvarig  för tänkandet och jag muttrade bara framm ett ja/nej.

Det vart ny tv bänk, nytt vardagsrumsbord, duschdrapperi, nytt toa lock så nu ska man sitta som en prinsessa när man kissar i nya lägenheten :P toalettpapperhållare i samma färg som toalocket, duschdraperi, en byrå till sovrummet en badrummsmatta en tvättkorg resten kommer jag inte ihåg var som sagt inte så jätte aktiv utan gick mest i min egen värld och kallsvettades.
Efter det så åkte vi hem till arboga till mamma, pappa och syrran och käkade där.
Hämtade lite flyttkartonger eller massa flyttkartonger förresten.
Oxå gosade jag med min älskade kanin Diesel som jag har där jag saknar han så min lilla plutt skulle vilja ha han hos mig men han har det bättre där hemma för där har han en stor egen gräsplätt som han får vara ute och skutta på oxå har han  ju två burar där så han kan springa mellan gräsplätt till bur till bur. Den ena buren sover han mest i den andra buren är mera hans bus bur för där springer han och skuttar över osynliga hinder hela tiden.

Nu ska jag göra allt för att bli frisk jag har inte råd att vara hemma från jobbet längre.

Diesel

kläder skänkes

Jag är sjuk så orkar inte skriva så mkt men en glad nyhet papprerna för en två vart påskrivna igår flytt den 7 november.. måste rensa garderoben så om ni har storlek XS/S eller 36 /27-28 i jeans så hör av er till mig på mobilen så kan ni få lite om det är något ni gillar för jag hatar att slänga kläder

Fika med Ida

Igår var en bra dag kevin ska jobba i min grupp några dagar det är alltid kul :)
Dessutom behöver jag bara vänta tills imorgon så kommer annamaria till min grupp yes :)
Igår vid lunch så kom pauline med en frukt jobbet tar in massa frukt varje dag men jag fick beslutångest så tog med en frukt av varje sort på något vis kom jag på att göra fruktsallad och pauline kasta upp glass från frysen så från ingenstanns hade jag en ruskigt smarrig efterätt framför mig så den gjorde mig glad hela dagen!
Fast jag surade lite föresten för att det gick på dåligt på jobbet men när det var dags för hemgång satt jag över tio minuter så dagen löste upp sig endå och jag gjorde riktigt bra reslutat tillslut man ska inte ge upp!
Dessutom så vart det lika i min och kevins tävling om vem som gjorde bäst resultat fast jag såg ut att få stor stryk.

Och sen gjorde jag något helt förbjudet käkade pizza och choklad ajjabajja madelene!

Nu sitter jag här jätte trött  och väntar på ork att fixa iordning mig klockan tio ska jag möta en kompis från gymnasiet som det verkligen var ett bra tag sen vi sågs och fika på mitt favorit cafe här på väst Fröken Brogren
Veranda med alldeles på tok för mycket onyttigheter ljus avslappanden miljö lite lantligt i inredningsstilen med en inredningsbutik där man kan gå runnt och kika lite och sen sätta sig med en stor kopp te och fundera på om man vill ha jusst den grejen var den skulle passa in osv verkligen alla+

Ska sitta där och bara njuta och försöka glömma att man ska till jobbet ska ta på mig en riktigt tjock tröja långkallingar minna mysiga leggins låna jespers raggsockor och dra på mössa och vantar egentligen är det inte så där jätte kallt ute men är dimmigt och regnet hänger verkligen i luften.

Jag börjar få lite ångest för att Jesper snart åker till thailand kan inte sova utan honom är så himla van med att ha honom som ligger och håller om mig natt efter natt det går bara inte om han är ute på krogen eller så utan mig så vet jag att jag lika gärna kan vänta med att lägga mig tills han kommer för jag kommer endå inte kunna somna. Så över jul och nyår väntar två sömnlösa veckor har så blandade känslor jag har alltid älskat jul är som tokig i det men iår betyder jul både bra och dåliga saker vet inte riktigt hur jag ska känna.





1000ton tvätt

Jag sitter och äter frukost min favoritmacka från fazer med godmorgon juice men idag tänkte jag vara lite extra nyttig och käka ägg till frukost oxå bara det att jag glömmde ta tid på dom så får se om dom blir ätbara.
Håller på och tvättar för fullt gick upp vid åtta tragiskt att behöva gå upp tidigt för det.
Annamaria ska börja på vattenfall i min grupp jippi blir ett kort inlägg ska hinna med att duscha fixa klart tvätten ta en promenad innan jobbet och försöka hinna med att vika alla kläder oxå!
Hörs senare :)

tvätt Så känner jag mig ungefär!

Grannfejden :)

Vad tråkigt det känns på jobbet det är absolut inte det att jag inte gillar dom i min grupp på jobbet det är bara det att det är nästan bara killar. Jag skulle vilja ha en som man kan prata med allt om som kläder, mode, smink hårfrisyrer och tävla lite emot också så man gör bättre resultat på jobbet.

Det har börjat massa nya på jobbet men många av tjejerna har fått slutat tråkigt när det äntligen kom några nya.
Sen vore det verkligen kul att kunna ta roliga afterwork också som Zandra och jag brukade göra iof kanske det inte är lika lockande i höstmörkret men endå mysigt någon gång ibland.

Jag har bokat tid för spraytan idag den 11/11 klockan 11 =)

Tänkte sola solarium idag men såg att det är grannfejden idag när jag slutar och det får man ju absolut bara inte missa!

helgen

Då var det söndag igen då fast den här söndagen skiljer sig lite från dom andra för idag så jobbar jag behöver verkligen extra pengar jusst nu..

Men trots pengarna så känns det verkligen tufft jag är alldeles hostig vet inte riktigt hur halsen ska hålla och så har jag någon liten demon i magen även kallad mensverk som verkligen försöker halft ta död på mig och som om det inte är nog med det så vet dom tydligen inte vad värme är på det här stället så det får bli ett kort inlägg för jag måste ta på mig vantarna snart innan jag får köldskador jackan måste ta på mig jackan oxå typiskt kommer bli jätte kallt sen när man ska gå hem!

Tänkte sammanfatta min helg lite
I fredags hamnade jag på någon rockfest i en sunkig lgh en riktig chock fasktist visste inte vart jag var på väg och tog inte så lång tid innan Jesper och jag gick därifrån kan jag säga haha :)
Mamma och pappa skjutsade hem mig från jobbet pappa hade varit på cloetta och köpt massor choklad åt mig mums en hel plastpåse :)
Så nu har jag självklart fått en riktigt stor bamsig finne mitt i fejjan!

Igår så spelade jag jesper hans brorsa olle och hans tjej lina wii jag vart yoga lärare första gången jag provade en yoga ställning :)
Jag var så bra :)
Sen gick vi och käkade thaimat på restaurang jätte mysigt och sen gick jesper och jag hem drack vin och hade massa tända ljus :)

och idag jobbet 1030-1900


Solstrålen Pauline

Jag vill börja med att säga tack Pauline
igår var en hemsk dag jag kännde för ingeting ville inte gå upp ur sängen inte gå till jobbet var på jätte dåligt humör så kommer Pauline och är glad som vanligt och då tänkte jag ehe nu ska jag vara glad så vart hela dagen bra det gick bättre på jobbet jag såg att solen faktist sken vilket härligt höst väder det var!
Och jag bjöd Jesper på bio flickan som leker med elden en riktigt bra film så vart en underbar dag endå så lika dannt tänkande idag att nu ska jag faktist vara glad idag :)

Tänkte åka till marieberg idag egentligen men vaknade inte fönst vid tio oxå ska man fixa iordningsig och så måste jag vara tillbaka senast tolv så jag hinner till jobbet så tar det någon annan dag när jag har lite mera tid istället så hinner jag gå runnt och titta på allt kul :)

Översakningen sprack

Imorse så stor städade jag lägenheten skulle överaska Jesper eftersom det är han som har städat själv varje vecka i typ en månad nu
men självklart råkade jag försäja mig när jag pratade i telefon med honom så himla typiskt!
Var riktigt stressigt hinna rida duscha och städa och så pajar jag översakningen helt endå :P

Imorgon tänkte jag försöka nu när lägenheten är skinande ren att hinna med mig själv oxå lite hårinpackning ansikstmask osv :)
Tänkte eventuellt kolla upp det här med spraytan oxå är så himla fint att vara brun ju :)

Huvet värker på mig som om det vore en liten ganster där inne som slog mig med en slägga tre gånger i sekunden


aj


jobbar

Sitter på jobbet nu och det är riktigt segt precis som jag trodde typiskt!
Jag fick mina kläder igår som jag hade beställt det vart alldeles på tok för mycket pengar jag beställde för 3000kr från Nelly och HM
var inget kul alls att dra kortet faktist!

Men vart för en gångs skull nöjd med det jag beställde var bara en klänning som inte passade.
Värst av allt var att Jesper och jag gjorde en deal han skulle sluta snusa om jag drog ner på shoppandet vilket han har klarat
men inte jag tur att någon av oss är duktig iaf!
Jag ska iaf ta kort på det som jag har köpt så får ni se :)

Jag längtar massor tills imorgon ska bli så himla underbart med helg och dessutom få spendera verkligen hela helgen tillsammans med Jesper
Annars så ses vi inte så mycket eftersom vi jobbar olika tider brukar bli ungefär två timmar vi ses varje dag.
Ganska tragiskt att man träffar alla på jobbet typ 8 timmar om dagen men den man helst är med så himla kort men men det kanske är bra för då tröttnar man ju iaf inte på varandra men är lite tråkgit eftersom att jag slutar 21 varje kväll så hinner man aldrig göra något kul det vore verkligen guld med ett dagtidsjobb..

Jag skulle verkligen vilja baka har hittat massor nya roliga recept och så har jag ju min fina muffinsbok med helt underbara muffins.
Tänkte testa göra hästskor sånna där goda vanilj kakor vet ni sånna brukar jämmt mormor göra.
Så tänkte jag göra drömmar,syltkakor, ökensand,kolakakor, kanelkakor, havrekakor och chokladrutor och kladdkakemuffins.
Bullar har jag redan gjort så det finns iaf så får ni komma på fika hos mig när kakbaket är klart så jag inte går upp alla kilo jag tappat!
Fast först får ni nog komma och hjälpa till och äta ur frysen så allting får plats.
Men kakbaket får bli nästa helg för ikväll ska jag packa till stockholms resan jag gjorde nämligen en packlista igår.

Jag är lite kontroll freak så ska göra en lista för mig själv så jag ser att jag inte har glömmt något
*Packlista klar
*Packa ikväll
*Se till att Jesper inte glömmer att hämta ut biljetterna ikväll
*Se till Jesper kommer ihåg att fixar matsäck till tåget


dag ut och dag in

Jag sitter med tanborsten i mun och glor hittar ingen låt jag vill lyssna på hittar ingen sida som är rolig är på dåligt humör helt och hållet. Känner inte för att gå till jobbet vet inte varför har bara inte lust känner inte för att gå ut är ju tom kallt här inne kan ju bara tänka mig hur det är där ute då! Och klockan går jätte snabbt så snart måste jag till jobbet trots att jag inte vill och när man väl kommer till jobbet går tiden i slomotion.
Snart helg men ska ju till sthlm med jesper och träffa hans brorsa och hans tjej så helgen kommer gå jätte fort så är det snart vardag igen!
så har någon nå tips på vad man kan göra i sthlm så hör gärna av er..

Har vart och tittat på en lgh men det blir vell inget som vanligt antar jag det har ju aldrig blivit det förut så varför skulle jag ha mera tur nu..
Jag hittade en bra låt iaf den är lite så där lagom deprimerande så den passar till mitt humör..
http://www.youtube.com/watch?v=g6nQOVaqGgQ

Typiskt att cykeln är stulen då tar det mycket längre tid att ta sig till jobbet så då måste jag gå tidigare hemmifrån oxå! Vill att det ska hända något nytt att man träffar någon ny person som får vardagen att lysa upp eller vad som helst någonting iaf som är annorlunda som får dagarna att kännas lite annorlunda känns som om allt är samma sak dag efter dag utan att något händer. . .

Stulen cykel

Min cykel vart snodd igår någongång mellan 13-18 utanför konserthuset herregud det är ju folk där hela tiden helt jävla sanslöst vad finns det för idioter egentligen!

Måndag

Vilken hemsk måndagsmorgon ögonen är svullna håret är fortfarande gult magen uppsvälld och så svag så jag knappt orkar resa mig upp. Antingen reagerade jag jätte starkt på creme fraichen igår till tacosen (glömmde ta laktos tablett) eller oxå har jag blivit matförgiftad/har magsjuka härlig start på nya veckan!
Trots det var Jesper och jag uppe klockan 7 imorse för att tvätta vi skulle ha gjort det igår men råkade boka fel datum vad tror ni vi hade gjort idag då exakt samma sak jippi! Så har vell sovit ungefär en tre timmar inatt.
Vart lite kaus i fredags hade myskväll med Pauline och Annamaria oxå la vi i en hårfärg i mitt hår och vipps så var jag gul som det gulaste påskägg jag någonsin sett.
Så lördagen blev det att sitta två och en halv timme hos frissan och 1600kr senare tycker jag endå att det är gult och nästan lite för blont ser lite halvskumtm ut faktist.
Jesper var så gullig som följde med och väntade på mig medans mitt hår var klart :)
Fick tag på en tvätt tid nu men hinner inte tumla allt så vi lär ha 3 stycken sånna här blåa ikea påsar med kläder som ska få plats i lägenheten att hänga på tork hmm!

Igår så var annamaria och jag och gymmade synd bara att jag inte fattar någonting av hur man ska göra jag lär vara tvungen att skaffa en personlig tränare om jag ska klara av det där annars kommer jag säkert bryt något eller få en maskin över mig eller något sådannt.

Jag har mitt paket från Nelly och ett paket från HM ligger och väntar på mig hos posten men tappade bort
min väska förra veckan så var tvungen att spärra kortet skulle ta enda till mitten av veckan innan jag får ett nytt typiskt jag är ju nyfiken som bara den nu vart jag faktist glad av att tänka på att det ligger och väntar på mig :)

bäst
Loreal thermo repair ett måste att ha äntligen något som får håret riktigt mjukt utan att bli fett och som gör håret lätt att kamma ut!  :)

RSS 2.0