Skräck vågen!

Fick lite panik i morse försov mig så att jag missade gymmet solen sken och jag kom på att snart är det sommar och vågen känndes det som om den typ sprack när jag ställde mig på den. Men kom  på att Zandra pratade om Flygvärdinnedieten igår har hört en hel del om den både dåligt och bra så ska ge det ett försök iaf.

 

annars provar jag stenåldersmat metoden tänkte jag den verkar oxå vara bra.

Tänkte iaf börja med flygvärdinnemetoden och testa den i fem dagar och går det rba fortsätta
Jag ska börja med den på måndag nästa vecka tänke jag för jag blir så jävla sur när jag inte käkar så lika bra att inte ta det över någon helg då tar det säkert slut mellan mig och jesper eller något :P
Så framm tills dess blir det att dra ner på maten så kroppen vänjer sig lite och pallra sig iväg till gymmet jag ska ställa väckarklockan imorgon brukar jämmt vakna utan den men inte idag dessutom var jag dö trött vid 10 när jag vaknade! 

Förresten så är jag Uno mästare kommer ni ihåg det spelet är jätte kul jag spöar jesper varje gång jag älskar det spelet mohaha asa kul faktist!!


Borde verkligen fixa iordning mig till jobbet nu så att jag inte blir sen tänkte hinna handla multivitamin, mineral och kalcium tabletter till bantandet oxå men det ser mörkt ut att hinna med det! 
Idag ska jag vara sommrig :)

Jag hann till jobbet i tid men är inge vidare att sitta instängd inomhus till 21 när det är värsta härliga solvädret!

Då var lång helgen snart slut

i torsdags vart det att gå upp tidigt och åka till heby för att möta emma och patrik.
Jesper och jag var nämligen på dagskryssning med dom trevligt fast lite kaus artat hmm bla så fick emma magsjuka
jag vart missfärgad av troligtvis båten så jag gick runnt och var helt grön och kläderna :S
Oxå så tappade jag en nyinköpt finlandia grapefruit rakt i backen såd en gick sönder. Men var riktigt mysigt var massa sol så vi kunde sitta ute och sola och titta på havet och maten var helt fucking underbar  och det var taxfreen oxå! :P

Fredagen vart att rensa massa saker hos mamma och pappa dom ska flytta så var bara att sammla ihopp det sista man hade där som bebissaker massa gammla skolböcker osv. Jag trodde att jag skulle vara klar runnt 12 men var inte klar förnst 19 typ så eter det vart det käk hemma bakadpotatis med tonfisk röra mums och sen vinkväll osv

Lördag kausdagen så skulle ju soffan flyttas hit förutom att vi missade tippen med 3 min så vi inte kunde slänga skräp jävla ställe så gickd et bra. Soffan vart verkligen perfekt skit mycket bättre verkligen och på kvällen spel och massa drinkar osv

Idag så har vi vart och köpt fårskinn att lägga i soffan vart pricken över It :P tvättat och legat ute i solen och myst gosigt!
Nu har Jesper gjort käk så ska käka söndagsmat yees! :)



Ha det bra!

tisdag nästan torsdag

 

vi har tävling på jobbet tjejerna mot killarna så jag och ullis mot resten, en så länge leder vi jag är sjukt peppad!

Att göra idag eller imorgon påminner mig själv lite :
*Köpa Pretty Women filmen
*Handla färddricka till kryssningen
*Hitta kläder att ha på mig/shoppa
*Gymma/joggingtur om jag verkligen inte hinner
*Vinna över killarna på jobbet!
*Ta reda på vad det här valet är för något
*Planera för den nya soffan jippi :) 
*Slinga håret om dom har tid
*Undvika godiset som står på bordet hemma
*Köpa frukostmackor och fetaost
*Gosa med älsk!  
 

snart är det dags för kryssning om två dagar är vi på båten wooho :)


måndag

dom stunderna

Ny vecka och regnet öser verkligen ner!
  
Fast mig gör det faktist verkligen ingenting alls jag tycker det är mysigt med regn oxå känns det inte så jobbigt att behöva cykla iväg till jobbet som det gör när solen skiner ch man bara vill vara ute hela dagen!

Igår kväll så skulle vi ut och springa men jesper hade tappat bort sinna löpskor så vart att först rensa ut hela förrådet istället så nästa helg ska allt köras iväg till tippen.  
Är nog ungefär en full släpkärra helt otroligt hur mycket grejor man har!
Efter det så gick vi ut på en mysig promenad jag plockade lite cyrener som jag ställde på bordet sen.
Så gick vi och tittade på lite fina lägenheter och lyxiga villor drömma kan man ju ;)

I helgen får vi ny soffa en svart skinnsoffa jag älskar verkligen svarta skinsoffor kommer bli så himla härligt! 
Sen blir det nog att rensa ut masssa gammla saker hos mamma och pappa dom ska flytta så det blir nog vad jag kommer roa mig med på min lediga fredag den här veckan men men fredagen har ju en kväll oxå :) 

I helgen fick jag värsta allergi attacken as läskigt!

 

   

minigolf

idag har vi vart på mariberg skulle försöka få tag på en frisör en söndag men där var dte väntetid i tre rimmar eller nå sånnt så det struntade vi i. Åkta och spelade inigolf med syrran och hennes kille istället men jag fick storstryk typiskt!! :P
Så åkte vi på en sån där karusell man har i lekparken som man jämmt åkte på när man var liten.
Nu blir det snart att tvätta så kommer syrran och danne hit så drar vi och fikar när tvätten är i torktummlaren..

Vårruset igår

Vårrsuet gick bara bra, tyvärr fick vi gå ganska sent från jobbet så vi hamnade långt bak i startfältet så gick inte riktigt att springa som jag ahde tänkt mig då var man tvungen att estorsett flyga över en himla massa gammla. Inget illa menat mot gammla alls självklart ska dom få vara men och springa men vi var tors allt i joggningstarten, varför kan inte då sånna som estortsett rör sig i samma hastighet som en snigel ställa sig i starfät gång.

En annan väldigt iriterande sak var hundar! Jag vart trampad på fötterna ca 170 ggr typ tänk då vad hundarna blir dessutom ska dom envisas tt gå i mitten istället för på kanten självklart får vell folk ha med sinna hundar om dom vill det men för guds skull för hundens skull håll den undan för allla strax över 7000 deltagare.

Så hela våruset gick till att försöka ta sig framm mellan pansionärer och hundar vilket kanske inte riktigt var tanken med det hela.

Nästa år ska jag starta i löp starten och på en tid under 34 minuter som mest. Ska ut och springa i helgen och börja träna, lika bra att börja redan nu.
Bra träning för vasalappotet även!

Ikväll ska jag överaska Jesper ska äntligen bli en efterlängtad fredags hemma myskväll är ju jämmt en himla massa saker som händer.
Så ska iväg till systemet direkt efter jag slutat klockan 17 och köpa vin till maten och bål virke så ska jag ha i kiwi, melon och mango sockerdricka lime, flädersaft osv gott.

Sen blir det att handla mat bakad potatis med tonfiskröra eller räkor med baguetter osv och efterätt pannacotta eller annanaspaj har svårt att välja!
Så ska hinna dammsuga lägenheten, fixa mat, tända ljus, duscha och vika alla rentvättade kläder inge stressande alls säkert..


Är as segt på jobbet och känns som det är skit långt tills vi slutar men är vell bara att njuta för hädan efter kommer vi sluta 19 iställer för 17 på fredagar..

Love


vårruset :)

två timmars promenad i morse och ikväll är det vårruset skönt trängas med massa andra tjejer och tanter och försöka att ta sig frammåt men det är nog kul :) synd att jag är sjuk bara det vill inte släppa men har ätiti massa vitiaminer och sånnt där äckligt flytande grej (smakar så förjävligt så att man får kväljningar)  som ska få en att orka sammt en himla massa ipreen så är det någon som rammlar ihopp är det nog jag av någon slags vitaminöverdos

syndaren!

Zandra och jag var på crusing igår åkte fin bil, drack cider  och tävlade lite haha ;)
Det var kul fast när vi kom hem så var vi båda helt döda oxå käkade vi på max mums med hambörjare och pommes fast ajja bajja not good för viktminskningen!!

Ska åka till mamma och pappa men är inte ritkigt kör klar en så ska nog ut på en långpromenad först ska bara försöka motivera mig känner mig helt döende verkligen! Men är vell bara att slänga på sig kläderna och bege sig iväg utan att tänka så mycket antar jag så får jag prova nya felce jackan oxå :)  fast gymmar man fem dagar i veckan ska man vell fan orka med att gå någon timme eller två ska bli skönt faktist! 
 

Igår var ...

Iförrgår var vi på bio med jobbet så det vart äntligen av iaf :)
Cyklade hem så hade Jesper fixat käk till mig kycklingfile med hemma gjorda klyftpotatisarthanx babe :)


Igår vart det gymmande direkt när jag vaknade fast glömde gymskor så fick ha mina vanliga tennisskor så dom måste jag tvätta suck himla tur att jag tog tänninsskorna till gymmet iaf så jag slapp gymma i ballerina skor eller pumps eller något iaf.
Dessutom glömde jag vattenflaska så gym passet vart rena dödspasset!

Efter gymmet var det att stressa hem för att hinna duscha innan jag skulle till frisören lyckades med en miunts marginal fast hos frissan fick man självklart sitta och vänta hur länge som helst för hon var sen.
Jag hade en bild som visade hur jag ville ha håret men hon gjorde allt annat en den bilden så nu ser jag ut som en svamp i håret istället helt tragiskt tur att håret växer annars hade jag varit tvungen att skaffa peruk men får vell bli mkt toffs nu på sista tiden..

Det regnade igår och jag älskar regn förutom varje gång man sätter sig på cykeln vilket ju blir några gånger på en dag och man är helt dyngsur i rumpan så det både ser ut och känns som om man skulle ha kissat på sig..

Hade migrän som fan igår och värsta dåliga dagen gick inge bra på jobbet heller.
Hoppas den här dagen blir bättre den har börjat med att jag försovit mig..


Har skrivit massa blog inlägg på jobbet men funkar inte att lägga ut så alla har bara försvunnit as irriterande när man har skrivit mkt men nu vet jag iaf att det inte funkar då är det ju bara att spara och lägga upp här hemma iaf

Puss på er// kantarellen


RSS 2.0